landschap lopen

landschap lezen

Stukken

Over enkele onderwerpen heb ik al veel geschreven op dit blog. Die stukken voeg ik (als ik tijd heb) samen tot een samenhangend verhaal. Dat verhaal kun je kopen als pdf. De prijs is 10 cent per pagina. Het geheel is meer dan een verzameling blogberichten, want de tekst is uitgewerkt tot een logisch geheel en voorzien van extra kaartmateriaal en illustraties. Plus ik werk het stuk steeds weer bij aan de nieuwste inzichten.

Water in het Binnenveld

Het waterbeheer in het Binnenveld door de eeuwen heen, 80 pagina’s vol kaarten, tekeningen en foto’s en veel extra materiaal vergeleken met het blog. Met transcripties van diverse oude stukken.

€ 6,00

Ontstaan van Oost Nederland

Over het ontstaan van Drenthe, Twente, Salland en de Achterhoek. Van het Precambrium tot en met de ijstijden. 50 bladzijden, vele kaarten en figuren.

€ 5,00

10 reacties op ‘Stukken

 1. Dag Mathilde,

  Nu wilde ik het ontstaan van Oost Nederland bestellen maar zie dat dit niet meer mogelijk is. Vis ik achter het net of is er een technische storing?

  Met vriendelijke groet,
  An

  Like

  1. Bij mij werkt het. Maar misschien werkt een link niet op een van de berichten over Oost-Nederland. Je kunt bovenaan klikken op ‘kopen’ en dan naar ‘stukken’. Als het niet lukt, mail me dan, dan doen we het anders.

   Like

 2. Beste Mathilde,
  Ik zou graag ‘Ontstaan van Oost Nederland’ willen bestellen, maar Paypal vraagt om een afleveradres. Kan ik het niet digitaal krijgen? Misschien doe ik iets verkeerd…
  Groet, erik

  Like

  1. Hoi Erik, wat leuk dat je het stuk wilt. Jazeker is het digitaal, zodra ik de betaling binnenkrijg stuur ik het handmatig op naar je e-mailadres die je invult. Een afleveradres is dus niet nodig.

   Like

  1. hoi Aaldert,

   Ik stuur je per e-mail de pdf op. Als je het geen probleem vindt, doe ik dat morgenavond, want ik zag net dat de afbeeldingen niet meer goed zijn genummerd nadat ik dit weekend er een paar heb toegevoegd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: