Ik ben al jaren op zoek naar een (gratis, niet omdat ik niet wil betalen, integendeel ik wil graag betalen voor kwaliteit, maar omdat ik het op dit blog wil kunnen delen) AHN voor heel Europa (die N staat voor Nederland, maar je begrijpt vast wat ik bedoel). En dan wel eentje met ongeveer dezelfde mogelijkheden: inzoomen en vooral met dynamische kleuren voor hoogteverschillen. Daarmee bedoel ik dat elke uitsnede het hele spectrum aan kleuren blauw-groen-geel-bruin heeft voor de relatieve hoogteverschillen op die uitsnede. Dus dat je in het laagland van West-Nederland als je inzoomt de verschillen ziet tussen -1 NAP, 0 en +1 NAP.

Gevonden! Lezer X komt met een link naar een wereldwijde AHN. Okee, het is niet zo gedetailleerd als onze AHN, maar beter dan dit ben ik niet tegengekomen. Reuze bedankt voor de link.